8:00-21:00
ימי פעילות א’-ה’ בימי ו’: 8:00-15:00
סניף: תל אביב, שדרות בן גוריון 79 סניף: גבעתיים, ויצמן 19 (קומה 3)

עוגת בננות

מצרכים:
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
3 ביצים
3 בננות מעוכות במזלג
1 כפית ציפורן גרוסה
1 כף קינמון
2\1 כוס אגוזים שבורים
1/2 כוס צימוקים

2 כוסות קמח רגיל,
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה- את שלושת החומרים הללו לערבב היטב

סירופ:

ניתן להשתמש בכחצי כוס סירופ מייפל. אם רוצים לשבח את העוגה מגרדים 1 תפוז, 1 לימון, וחצי כוס סוכר ומרתיחים 10 דקות על אש קטנה עד לסמיכות מסוימת, מניחים בצד ומתחילים לטפל בהכנה לעוגה.

אופן ההכנה:

לערבב את החומרים לפי הסדר ברשימת החומרים, לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק ( מוארכות) ולאפות ב- 180 מעלות כשהתנור חומם מראש. אחרי האפייה דוקרים את העוגה בשיפוד כ- 20 דקירות, שופכים את סירופ המייפל או הסירופ שהכנו למעלה. אחרי הצטננות מתאפקים עוד כמה שעות בכל יום הטעמים נספגים והעוגה משתבחת. ניתן כמובן להכפיל ולשלש את הכמויות בהתאמה.

מתכון זה ניתן לנו באהבה משרה ז'אן.

שיחה מהירה

צור קשר





  

קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני