8:00-21:00
ימי פעילות א’-ה’ בימי ו’: 8:00-14:00
סניף: תל אביב, שדרות בן גוריון 79 סניף: גבעתיים, ויצמן 19 (קומה 3)

בקרוב! יוגה לנשים בהריון עם יעל אלחנן

מתחילים ב-28.9 בימי רביעי ב- 10:15

פראנה תל אביב

 

עור זוהר, שיער שופע ומבריק, אושר פנימי… את בהריון ? מזל טוב!

אז תקופת ההיריון אכן מביאה איתה שינויים מבורכים רבים, אבל יחד איתם שינויים קצת פחות נעימים: מי מאתנו לא מכירה את כאבי הגב שמביא איתו ההיריון? הבחילות, הצרבות, העייפות?… זוהי תקופה רצופה שינויים. הרחם גדל, הלחץ התוך בטני עולה, שיווי המשקל משתנה ונדמה כי התודעה הופכת מפוזרת יותר.

תרגול היוגה בהריון מאפשר לאישה למצוא איזון בתוך כל השינויים הללו ומקנה תחושת ביטחון ועוגן. בתרגול יש איזון וויסות של המערכות הפנימיות כמו המערכת ההורמונלית, מערכת הנשימה, מערכת העצבים ומערכת הדם.

באמצעות התרגול נוצרת מערכת יחסים בין האישה לגופה, כזו המאפשרת לה הבנה טובה יותר של המצב בו היא נמצאת. התוצאה היא הקלה סימפטומטית במיחושים השונים, בצד הכרות עם תנועה, תרגילי נשימה ודמיון מודרך המשמשים כלי חשוב הן בתקופת ההיריון, והן לקראת תהליך הלידה עצמו.

♥ מוזמנות באהבה ♥

articlesubpic2129

שיחה מהירה

צור קשר





      

    קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני