מתכון: רולדת תמרים עם אגוזים ( 5 מנות)

מצרכים:

2 חבילות מחית תמרים (לא להשתמש בממרח תמרים אלא רק בחבילות תמרים שבאות בגוש)
1 צינצנת דבש של חצי ק"ג
300 ג"ר שקדים קלופים טבעיים
300 ג"ר פיסטוק מקולף  
300 ג"ר אגוזי בונדוק בלי קליפה
300 ג"ר שומשום טבעי
( בבתי טבע ניתן להשיג את כל המצרכים קלופים)
אופן ההכנה: 
לחמם בסיר את הדבש+ התמרים על להבה נמוכה עד ליצירת מיקשה אחת רכה- לכבות את האש
במחבת לקלוא את השקדים, הפיסטוק והאגוזים קלייה קלה כל דבר בנפרד., ולהוסיף לסיר עם התמרים והדבש
לשים בתבנית את השומשום ולקלוא קלייה קלה בתנור. להשאיר את השומשום בתבנית.
לקחת את מחית התמרים והאגוזים לחלק לכמות שווה של 5 מנות ומכל מנה לגלגל לרולדה ארוכה ואותה לגלגל על השומשום שבתבנית
לגלגל את הרולדה המצופה בשומשום בניילון נצמד ולהכניס להקפאה.
1/4 שעה לפני ההגשה להוציא מההקפאה, לחתוך לפרוסות דקות ולהגיש.
טיפ בדיחה :מומלץ לשמור בהקפאה רולדה אחת או שתיים כרזרבה כשבאים בהפתעה אורחים שאתם רוצים להרשים במיוחד!
המתכון ניתן לנו באהבה רבה ע"י הגר סמיאטיץ


    שיחה מהירה

    צור קשר





        

      קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני