מתכון לגרנולה ביתית

מתכון לגרנולה ביתית

אני אוהבת מאוד להכין גרנולה בבית, זה פשוט וקל. אני אוהבת לגוון כל פעם עם מיני אגוזים, זרעים ומזונות על. אני נהנית ממנה עם יוגורט עזים אורגני איכותי, ומיני פירות עונתיים חתוכים ומפזרת מעל דבש וטחינה גולמית.

רכיבים:

שיבולת שועל אורגנית גסה (כ- 500 גרם)

סובין שיבולת שועל אורגני (כשליש מכמות השיבולת שועל הגסה)

דוחן אורגני (כשליש מכמות השיבולת שועל הגסה)

חצי כוסמת אורגנית מונבטת (לא חובה)

תערובת זרעי חמנייה, דלעת ושומשום מלא

תערובת אגוזים טבעית (אגוזי מלך, ברזיל, פקאן וכד')

פירות יבשים שאוהבים (כמו משמש/ צימוקים אורגניים)

שבבי קקאו Raw ותותי גוג'י (לא חובה)

סילאן תמרים (ללא סוכר)- כ- 200 גרם

כף שמן קוקוס בכבישה קרה אורגני

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל- 120 מעלות ובינתיים שופכים לקערה את השיבולת שועל, הסובין, הדוחן והכוסמת הנבוטה, שופכים מעל את הסילאן והשמן קוקוס ומערבבים היטב

2. מפזרים על גבי תבנית שטוחה עם נייר אפייה ואופים כ- 20 דקות (להקפיד לא לאפות יתר על המידה שלא יישרף)

3. מכינים בקערה את תערובת האגוזים, הזרעים, פירות יבשים, שבבי הקקאו ותותי הגוג'י, ומוסיפים לתבנית. אופים על חום 100 עוד 5 דק' ומכבים את התנור

4. משאירים בתנור עם דלת סגורה עוד כשעה

5. שומרים בצנצנת אטומה

6. אוכלים עם יוגורט צאן אורגני ומיני פירות חתוכים

עדי סוקול-קצירי, מאמנת בריאות ותזונה אינטגרטיבית


    שיחה מהירה

    צור קשר





        

      קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני