מתכון לאורז תאילנדי עם ג'ינג'ר וחמוציות

מאת שרה ז'אן- "מיסיונרית של יוגה בשיטת איינגר"

חומרים ל-6 מנות:

1. 2.5 כוסות אורז אדום,שטוף היטב ומושרה לפחות שעתיים.

2. 5 גבעולי בצל ירוק קצוץ.

3. 4 כפות שמן זית

4. 3 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד טרי

5. חצי כפית מלח

6. כפית כמון

7. חצי צרור כוסברה קצוצה

8. 50 גר' חמוציות ללא תוספת סוכר

9. 6 כוסות מים רותחים

אופן הכנה:

לחמם שמן בחימום קצר על להבה בינונית בסיר כבד ולהוסיף מיד את הבצל ואת הג'ינג'ר המגורד. לאחר טיגון קצר, לבחוש פנימה את האורז המסונן והשטוף, לערבב קלות ולצקת בעדינות את המים הרותחים. להנמיך להבה ולבשל כ25-30 דקות. מדי פעם ניתן לבדוק את ספיגת הנוזלים. כשנספגו לגמרי יש לכבות את הלהבה, לפזר חמוציות, כמון וכוסברה ולכסות שוב במכסה- בלי להבה. כעבור שעה- לערבב בעדינות בתנועות של קיפול. לטעום ולבדוק תיבול.

בתיאבון!

תודה לשרה ז'אן!


    שיחה מהירה

    צור קשר





        

      קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני