מרק סלק ועדשים, חורפי ומזין!

את המתכון קיבלנו מגבריאל, מצוות פראנה ת"א,

סטודנט לאיורוודה שנה שלישית ומטפל בתחילת הדרך

3 סלקים בינוניים
1 בצל גדול
2 שיני שום
חצי כוס עדשים כתומים
2 חופני צימוקים שחורים
תבלינים: כורכום, כמון, פלפל שחור, ג'ינג'ר יבש או טרי מלח
אפשר גם: הל, זרעי חילבה, עלי דפנה, קימל

בשלב הראשון מבשלים את העדשים עם ג'ינג'ר למשך כ-20 דקות, מסירים את הקצף שעולה ואז מסננים וזורקים את המים. תהליך זה מקל על עיכול העדשים.
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית, מוסיפים סלק חתוך לקוביות, תבלינים וצימוקים. ממשיכים
לטגן מעט. מוסיפים את העדשים ומכסים במים. מרתיחים ומקטינים את האש מבשלים עם מכסה סגור על אש קטנה
למשך כשעה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

 


    שיחה מהירה

    צור קשר





        

      קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני